معرفی موارد کاربردی امکانات پیام رسان نگار
کدخوان
بیان ساده نحوه عملکرد کدخوان: این خدمت نیز جزو خدمات پاسخگوی خودکار سامانه می باشد. کاربر کد های مورد نظر خود را به همراه متن پاسخی که به ازای هر کد قرار است برای استعلام کننده ارسال شود را در یک فایل اکسل به صورت نظیر به نظیر بارگذاری می کند. همچنین در صورتی که کدی اشتباه وارد شده باشد (یعنی در بین کد های تعریف شده سرویس کد خوان مورد نظر وجود نداشته باشد)، متن مربوط به “پاسخ اشتباه” که توسط مالک سرویس تعیین شده است برای کاربر نهایی استعلام کننده به صورت خودکار ارسال می شود؛ و نیز چنانچه کد ارسال شده به این سرویس، تکراری باشد، متن مربوط به “پاسخ تکراری” که توسط مالک سرویس تعیین شده است برای کاربر نهایی استعلام کننده به صورت خودکار ارسال می شود.
همچنین در این سرویس، روش های استعلام زیر وجود دارد:
1- تمام افراد – بیش از یک بار: در این روش، امکان استعلام و دریافت پاسخ یک “کد خاص” برای هر فردی به هر تعداد (البته در بازه تاریخی فعالسازی تاریخی سرویس) وجود دارد.
به عنوان مثال: می توان سرویس کدخوانی تعریف کرد که اطلاعات تماس سازمان (آدرس، ایمیل، آدرس سایت، شماره تلفن، ….) را از طریق کد های در نظرگرفته شده به فرد استعلام کننده ارسال می کند.
نکته: شماره موبایل تمام افرادی که هر کد را استعلام گرفته اند و همچنین “تعداد دفعات استعلام” در سامانه ذخیره می شود و قابل گزارشگیری می باشد.
2- یک فرد – بیش از یک بار: در این روش، یک “کد خاص” را می تواند فقط “یک فرد” (با یک شماره موبایل) بیش از یکبار استعلام بگیرد. (البته در بازه تاریخی فعالسازی تاریخی سرویس)
به عنوان مثال: فردی کالایی را خریداری کرده است و می خواهد هر زمان که لازم می داند (در بازه تاریخی فعالسازی سرویس) از جزییات اطلاعات و گارانتی کالا مطلع شود.
نکته: در این حالت به دلیل اینکه “شماره موبایل” فرد درخواست دهنده ذخیره می شود، فرد دیگری نمی تواند این کد را استعلام بگیرد.
3- یک فرد- یک بار: در این روش، امکان استعلام یک “کد خاص” فقط برای یک فرد و فقط یک بار وجود دارد. بدین صورت که “شماره موبایل” اولین فردی که این “کد” را استعلام می گیرد، در سامانه ذخیره می شود و بار دیگر همین فرد نیز نمی تواند این کد را استعلام کند.
به عنوان مثال: به عنوان نمونه می توان به مورد کاربرد (“کارت قرعه کشی”، “فعالسازی گارانتی کالا”، “اصالت کالا”) اشاره کرد. در هر دو حالت، چنانچه فردی (با یک شماره موبایل خاص) بخواهد در قرعه کشی شرکت نماید، با یک کد “خاص” فقط می تواند فقط یک بار این اقدام را انجام دهد. همچنین برای خرید و ثبت کد گارانتی یک محصول نیز فقط یک بار و توسط فرد (خریدار) قابل انجام است.
منشی پیامک
بیان ساده نحوه عملکرد منشی پیامک: به طور خلاصه منشی پیامک، خدمتی است که برای پاسخ گویی خودکار به پیام های دریافتی استفاده می شود. متنی را به صورت پیامک از کاربر نهایی دریافت می کند و با توجه تحلیل متن نسبت به کد هایی که از قبل تعریف کرده است، پاسخ مناسب را به صورت خودکار برای کاربر نهایی مورد نظر ارسال می کند. لازم به ذکر است که در این خدمت، اگر متن پاسخ به ازای هر کد متفاوت نمی باشد و هر کد را هر فردی استعلام بگیرد، همان پاسخی که توسط مالک سرویس تعیین شده است، دریافت می کند. برای این منظور، لازم است ابتدا گزینه هایی (کد هایی) را (به صورت نامحدود) و بر اساس نیاز کسب و کار خود تعریف کند. همچنین به ازای هر گزینه (کد) می تواند پاسخ متناظر را ثبت کند. گزینه ها (کد ها ) می تواند ترکیبی از حروف و اعداد باشد. به عنوان مثال: “1” یا “A” یا “1000” یا “آدرس” یا “شماره دانشجویی”، “شماره پرسنلی” و یا هر کلمه دیگری (ترجیحا انگلیسی) باشد.
کارت ویزیت
بیان ساده نحوه عملکرد کدخوان: تبلیغات یکی از ارکان بسیار مهم در کسب و کارها بخصوص زمانی که شما رقبای زیادی دارید. یکی از این روش ها، کارت ویزیت می باشد که می توان از کارت ویزیت پیامکی برای حذف حالت فیزیکی آن استفاده کرد که به صورت کاملا هوشمندانه باعث جذب مشتری و ایجاد باشگاه مشتریان می شود.کارت ویزیت پیامکی روشی مبتنی بر ارسال و دریافت پیامک می باشد که در این روش مشتریان احتمالی با کمترین هزینه و هوشمندانه ترین روش به سمت کسب و کار فرد کشانده می شود.کاربر اطلاعات مورد نظر خود را به شکل زیر وارد می کند:
نام: — —
تلفن همراه: 989000000000، 989000000000
ایمیل: —–@yahoo.com
نام شرکت: شرکت x
آدرس: تهران، ونک، خیابان ملاصدرا، …….
تلفن: 0219311111
آدرس وب سایت: ………………………
2 روش زیر برای ارسال “کارت ویزیت” به مشتریان وجود دارد:
1- ورود اطلاعات و اطلاع رسانی آن از طریق ارسال به صورت پیام (“انبوه” و “هدفمند”)
2- تعیین کد و “شماره فرستنده” و “شماره گیرنده” و امکان ارسال اطلاعات “کارت ویزیت” از طریق استعلام “کد مربوط روی این کارت ویزیت”
به عنوان مثال: کد “cartVisit” و شماره گیرنده “50004-50002-50002″را به عنوان “شماره فرستنده” و “شماره گیرنده” یک سرویس “کدخوان” در نظر گرفته شده است. در صورتی که استعلام کننده در بازه تاریخی سرویس، کد فوق را ارسال کند، اطلاعات کارت ویزیت مالک سرویس برای کاربر به صورت “پیامک” ارسال می شود. لازم به ذکر است که در این حالت، برای اطلاع رسانی “کد” جهت دریافت “اطلاعات کارت ویزیت” از روش های تبلیغاتی (پوستر، سایت، پیامک، حضور فیزیکی، …) استفاده کرد.
مسابقه
بیان ساده نحوه عملکرد مسابقه: یکی از روش های ایجاد اشتیاق در مخاطبین، ایجاد یک مسابقه بین آنها است. از اهداف اصلی شرکت در مسابقه، می توان به افزایش اطلاعات عمومی مخاطبین، کسب دانش تخصصی در زمینه کسب و کار و حتی اهداف انگیزشی مانند به دست آوردن جایزه اشاره کرد. سازمان ها می توانند برای رسیدن به اهداف خود از ایجادمسابقه استفاده کنند. برای این منظور، لازم است طی برنامه ریزی خود مراحلی را (بر اساس سطح سوالات و بازه های زمانی) تعریف کرده و سپس سوالات و جواب های مورد نظر در حوزه کسب و کار، تخصصی، عمومی و … تعریف شود.
همچنین لازم است برای اعمال عملکرد مسابقه (مانند درخواست امتیاز شرکت کننده، درخواست شروع مسابقه، دترخواست اتمام مسابقه، درخواست عبور کردن سوال جاری و دریافت سوال بعدی درخواست راهنمای سوال، درخواست دریافت راهنمایی کل مسابقه، درخواست اتمام مرحله و ورود به مرحله جدید، درخواست لغو مسابقه، …) کلیدواژه هایی در سیستم وجود دارد که می تواند آن ها را به شرکت کنندگان مشخص شده و یا به صورت عمومی اطلاع رسانی کند.
افرادی که قصد شرکت در مسابقه مربوط را دارند، لازم است کلید واژه “شروع مسابقه” را به “شماره گیرنده” سرویس مربوط ارسال کنند و سوالات یکی پس از دیگری بعد از دریافت پاسخ روی آن برای فرد ارسال می شود. (البته در بازه تاریخی فعال بودن سرویس)
نظر سنجی
بیان ساده نحوه عملکرد نظرسنجی: با توجه به گسترش حوزه رقابت در کسب و کارها، لزوم اطلاع از نظرات مخاطبین و مشتریان و دریافت بازخورد از آن ها، سهم بزرگی در کیفیت خدمات و کالاها و ماندن در بازار رقابت دارد. از این طریق تعاملی دو طرفه بین مشتری و خدمت دهنده ایجاد می شود. بدین منظور، برای جلوگیری از کاهش هزینه های مصرف کاغذ و تحلیل و بررسی دستی نتایج نظرسنجی از سرویس های پاسخ گوی خودکار در بستر پیامک استفاده کرد.
به این منظور، سرویس نظرسنجی مورد نظر تعریف و همچنین سوالات و گزینه های آن را وارد می کند. سپس افرادی که قصد شرکت در نظرسنجی مربوط را دارند می توانند با ارسال گزینه مورد نظر به “شماره گیرنده آن” در نظرسنجی شرکت کنند. (البته در بازه تاریخی فعال بودن سرویس)
نکته: مالک سرویس می تواند سوالات و گزینه ها را از روش های مختلف (پیامک، پوستر، سایت، رسانه های صوتی و تصویری، حضوری، کاغذی و در محل، …) اطلاع رسانی کند به نحوی که شرکت کنندگان از فهرست سوالات نظرسنجی و گزینه های مربوط مطلع شوند.
پیام مناسبتی
بیان ساده نحوه عملکرد پیام مناسبتی: از آنجایی که تبریک رویدادهای تاریخی و مناسبتی برای افراد مهم می باشد و یادآوری آن ها به ایشان، باعث می شود که خاطره خوشی در ذهن مخاطب ایجاد شود، لذا این امر کمک شایانی در جهت حفظ مشتریان و توسعه تجارت و فروش مستمر خدمات و محصولات می باشد. یکی از راه های ارسال پیام های مناسبتی، استفاده از این خدمت د ربستر پیامک می باشد که باعث می شود پیام هایی که در زمان های مختلف ثبت شده است به تمام گیرندگان تعیین شده به صورت خودکار ارسال شود.
دو روش برای ثبت پیام مناسبتی در این سامانه (نگار) وجود دارد:
1- پیام مناسبتی (تولد): از این طریق کاربر لازم است متن پیام خود را وارد کند. همچنین بر اساس انتخاب فیلد های مخاطبین موجود در دفترچه تلفن خود، پیام تبریک تولد را یک بار می نویسد. سپس سیستم به صورت خودکار بر اساس متن “پارامتریزه شده” به تمام مخاطبین کاربر در زمان تولد آن ها پیام تبریک تولد مربوط ارسال می شود.
به عنوان مثال (پیام مناسبتی از نوع تبریک تولد): کاربر متن پیام را به شکل زیر می نویسد:
“تولد تکرار امیدواری خداوندی است. یادآوری این تکرار بر شما “NAME” “FAMILY” مبارک باد.”
نکته: در متن فوق، کاربر یک پیام با پارامتر های “NAME” و “FAMILY” انتخاب کرده است. از این طریق به ازای تمام مخاطبین در روز تولدشان ارسال می کند. (بدین صورت که متن پیام با جایگذاری پارامتر های “نام” و “نام خانوادگی” آن ها تنظیم می شود.) که در مثال فوق: اگر یک مخاطب (به نام فاعل فاعلی) وجود داشته باشد که امروز تولد ایشان باشد، متن “تولد تکرار امیدواری خداوندی است. یادآوری این تکرار بر شما فاعل فاعلی مبارک باد.”
2- پیام مناسبتی (غیر از تولد): کاربر متن پیام را به شکل زیر می نویسد:
“ولادت با سعادت هشتمین اختر تابناک امامت و ولایت حضرت ثامن الحجج علی بن
موسی الرضا را بر شما تبریک عرض میکنم.”
مزیت پیام مناسبتی نسبت به پیام هایی دیگر این است که دیگر لازم نیست کاربر تک به تک به مخاطبین خود پیام ارسال کند و احتمالا زمان “تولد یا مناسبت” را فراموش کند. از این طریق کاربر یک بار پیام خود را نوشته و در راس زمان مربوط (تاریخ تولد و یا زمان نوشته شده در پیام های غیر تولد)، پیام مربوط به مخاطبین ارسال می شود.
تولید محتوا
بیان ساده نحوه عملکرد تولید محتوا: به دلیل نیاز روزافزون و اهمیت “گسترش تبلیغات” در دنیای امروز، استفاده از بستر های تبلیغاتی بدیع و ابتکارانه که به جذب مشتریان کمک کند و بتواند تمام محتوای تبلیغاتی را در قالب های (“متن”، “تصویر”، “صوت”، “ویدئو”) در یکجا و با کمترین هزینه ارائه دهد.
سرویس “تولید محتوا” در سامانه “نگار” تمام خصوصیات فوق دارد. بدین جهت که محتوای مربوط در بستر “وب” و در کمترین زمان ممکن و همچنین کمترین هزینه و بدون مصرف (کاغذ، پوستر، هزینه های چاپ و ….) امکان ارائه تبلیغات وجود دارد.
بدین شکل که کاربر، اطلاعات خود را در قالب های (“متن”، “تصویر”، “صوت”، “ویدئو”) تعریف می کند. سپس پس از ارسال اطلاعات برای تایید و تایید مدیر، لینکی ساخته می شود که این لینک در واقع “url” (یکتای) صفحه محتوای ساختگی می باشد. با ارسال پیامک به دیگران، می تواند آن ها را به مشاهده لینک فوق دعوت کند. افراد با دریافت این پیام که حاوی “url” صفحه وب مربوط می باشد، می توانند محتوای مربوط را مشاهده کنند.
نکته: ip بازدید کننده صفحه و همچنین تعداد دفعات بازدید و تاریخ بازدید ذخیره و قابل گزارشگیری می باشد.
ارسال پیام از طریق موبایل
بیان ساده نحوه عملکرد ارسال پیام از طریق موبایل: از آنجایی که ممکن است افراد همواره به اینترنت و یا اینترنت پرسرعت دسترسی داشته باشند، روشی چون “ارسال پیام از طریق موبایل”، این امکان را می دهد که در عرض چند ثانیه و با یک دستور، هزاران پیامک به مخاطبین مورد نظر ارسال شود.
در این سرویس لازم است کاربر، بازه زمانی فعال بودن این سرویس مشخص کند. همچنین به دلیل این که ممکن است درخواست “ارسال پیام” از سمت افراد متفاوتی باشد، به ازای هر کلیدواژه، فهرست گیرندگان و مخاطبین پیام متفاوت می باشد. به عنوان مثال: ممکن است بخش های مختلف یک سازمان بخواهند به مشتریان همیشگی واحد خود از طریق “ارسال درخواست از طریق موبایل”، پیام ارسال کنند. از این طریق مدیر سازمان که این سرویس را تعریف می کند، به ازای هر نماینده از آن سازمان، یک کلیدواژه مجزا تعریف می کند و به ازای هر کلیدواژه فهرست گیرندگان پیام و همچنین “شماره موبایل های مجاز” برای ارسال این کلیدواژه به “شماره گیرنده” این سرویس را نیز تعیین می کند.
نکته: به دلیل اینکه این سرویس از طریق دریافت “پیام” روی “شماره گیرنده سرویس” شروع به ارسال پیام می کند و کاربر وارد سامانه نمی شود، لازم است “شماره های مجاز” برای ارسال درخواست روی این سرویس توسط مالک آن از قبل تعیین شده باشد. که مختص هر کلیدواژه می باشد. بدین معنا که اگر این طور تعریف شده باشد که کلیدواژه “123456” را فقط می توانند شماره موبایل های (“09120000000” و “09120000000′ “) ارسال کنند، در نتیجه کلیدواژه های دیگری با این شماره موبایل ها و همچنین این کلیدواژه با شماره موبایل های دیگری غیر از شماره های فوق، قابل اجرا نمی باشد.
نکته: الگوی متنی که افراد می توانند از طریق آن درخواست ارسال پیام کنند: (متن پیام# کلیدواژه) می باشد. به عنوان نمونه: (سلام# 1234)
نکته: کلیدواژه شامل کاراکتر های (حروف و اعداد) و به تعداد “4” کاراکتر می باشد.
انتقال پیام
بیان ساده نحوه عملکرد انتقال پیام به (“URL”، “موبایل”، “ایمیل”) :ممکن است برخی از افراد نیاز به اطلاع لحظه به لحظه پیام های دریافتی روی سامانه خود باشند و به دلیل اینکه ممکن است در هر لحظه به اینترنت و در نهایت سامانه دسترسی نداشته باشند، در این حالت سرویس انتقال پیام دریافتی به سایت (URL) و نمایش لحظه ای و آنلاین آن و یا انتقال به “موبایل” به این گونه افراد توصیه می شود.
سرویس انتقال پیام (دایورت پیام) این امکان را به کاربر می دهد تا یک نسخه از پیام های دریافتی به شماره موبایل (ها)، ایمیل (ها) یا “URL” (های) دلخواه او به صورت خودکار توسط سیستم ارسال شود. به محض دریافت پیام از سمت موبایل روی شماره های مجازی هر کاربر، چنانچه روی آن شماره، سرویس “انتقال پیام” تعریف شده باشد، در صورتی که در مشخصات سرویس انتقال پیام مربوط، مقصد انتقال پیام (“شماره موبایل” و یا “ایمیل” و یا “URL”) تعیین شده باشد (که ورود حداقل یک مقدار در یکی از آن ها الزامی می باشد.) سیستم به صورت خودکار محتوای پیام دریافتی را به شکل های زیر ارسال می کند:
1- در صورتی که “شماره موبایل های مقصد” دارای مقدار باشد: متن پیام دریافتی را از همین شماره گیرنده سرویس به صورت پیام به “شماره موبایل های مقصد” ارسال می کند.
2- همچنین چنانچه “آدرس ایمیل های مقصد” دارای مقدار باشد: متن پیام دریافتی را از سیستم به صورت ایمیل به “ایمیل های مقصد” ارسال می کند.
3- همچنین چنانچه “آدرس URL های مقصد” دارای مقدار باشد: متن پیام دریافتی را به (“url” های مقصد) ارسال می کند.
• انتقال پیام دریافتی به URL: در این روش، به محض دریافت پیام، در صورتی که “URL” ای به ازای این سرویس وجود داشته باشد، یک نسخه از پیام دریافتی به “URL” های مربوط ارسال می شود. یکی از دلایل استفاده از این روش، عدم وجود ترافیک احتمالی موجود در روش “انتقال پیام به موبایل” می باشد. به این ترتیب پیام را با سرعت بالا به url (های) مورد نظر ارسال می کند.
نکته: در صورتی انتقال به URL مربوط با موفقیت ارسال می شود که آدرس (های) URL مربوط به صورت دقیق ثبت شده باشد و همچنین پارامتر های ارسال توسط سامانه به صورت صحیح ثبت شده باشد.
• انتقال پیام دریافتی به موبایل: این روش انتقال، امکانی را فراهم می آورد تا کاربر، پیام های دریافتی خود در سامانه را در موبایل خود دریافت کند. مزیت استفاده از این روش، عدم نیاز به اینترنت برای چک کردن دریافتی های سامانه می باشد.
به عنوان مثال: فردی یک پیام به شماره اختصاصی پنل کاربر ارسال می کند، بلافاصله بعد از دریافت پیام، پیامی از شماره اختصاصی کاربر به شماره موبایل (های) تعیین شده ارسال خواهد شد که حاوی “متن پیام دریافتی” می باشد.
• انتقال پیام دریافتی به ایمیل: این روش (انتقال پیام های دریافتی به ایمیل) نیز یکی از نیاز های برخی از افراد است که تمایل دارند به صورت روزانه و حتی لحظه ای و بدون ورود به سامانه از پیام های دریافتی خود مطلع شوند و فقط با چک کردن ایمیل خود از پیام های دریافتی و متن و فرستنده آن ها باخبر شوند.
این روش نیز بدین شکل عمل می کند که پس از دریافت پیام، بلافاصله یک نسخه از آن به ایمیل (های) تعیین شده کاربر ارسال می شود. نکته ای که این روش دارد این است که هیچ هزینه ای ندارد و از کاربر بابت انتقال به ایمیل (های) در نظر گرفته شده، اعتباری کسر نمی شود.
موارد کاربرد کدخوان
- 1- فعالسازی گارانتی محصول: مشتری پس از خرید کالا، کد موجود در برچسب گارانتی درج شده روی محصول را به “شماره گیرنده” سرویس مربوط پیامک می کند. از این طریق مالک محصول می تواند بر اساس پیام های دریافتی، گارانتی جنس خریداری شده را فعال کند.
- 2- درخواست دریافت اطلاعات گارانتی محصول خریداری شده: پس از خرید محصول و پیامک کردن کد گارانتی برچسب محصول روی “شماره گیرنده سرویس کدخوان” مربوط، مشخصات کالا نظیر (“نام کالا”، “مدل کالا”، “شماره سریال”، “وضعیت گارانتی کالا” ، ” تاریخ پایان گارانتی”، …) را که متناظر این “کد” از قبل در سامانه ثبت شده است، دریافت کند.
- 3- شرکت در قرعه کشی: ممکن است برخی از فروشندگان، برای جذب مشتری، کد هایی را برای شرکت در قرعه کشی در نظر بگیرند و آن را به صورت برچسب به محصولات بچسبانند. خریدار می تواند این کد را به “شماره گیرنده” این سرویس پیامک کند. به دلیل یکتا بودن کد و همچنین نوع استعلام “یک فرد-یک بار”، با اولین پیامک به عنوان اولین فرد استعلام کننده این کد در سامانه ثبت می شود و زین پس فرد دیگری و حتی خود این فرد نیز نمی تواند این کد را استعلام بگیرد و پیامی مبنی بر اینکه “این کد قبلا مورد استفاده قرار گرفته است” که این متن نیز به صورت سفارشی توسط مالک سرویس نوشته می شود را دریافت می کند.
- 4- استعلام نمرات و یا معدل دانشجویان و دانش آموزان: استادی قصد دارد نمرات دانشجویان در درس ترمودینامیک را اعلام کند. یک سرویس تحت این عنوان تعریف می کند و در بازه زمانی تعیین شده تا قبل از شروع ترم جدید آن را تنظیم می کند. همچنین به دلیل این که هر فرد فقط می تواند نمره مربوط به خود را استعلام بگیرد و امکان استعلام بیش از یک بار وجود دارد، روش استعلام را “یک فرد- بیش از یک بار” تعیین می کند و کد ها را به عنوان مثال با “شماره دانشجویی” افراد تعریف می کند. سپس دانشجویان می توانند با ارسال “شماره دانشجویی” خود، نمره درس “ترمودینامیک” را که برای آن ها در سامانه (به عنوان پاسخ متناظر این کد: شماره دانشجویی) ثبت شده است را دریافت کنند.
- 5- ارسال کد تخفیف توسط خریداران و یا استفاده کنندگان خدمات: ممکن است برخی از فروشندگان برای جذب مشتریان از ارائه کد تخفیف استفاده کنند. می توانند پس از خرید بر اساس میزان سقف و یا تعداد خرید در آن فروشگاه، کد های تخفیف هایی را تولید و به مشتریان ارائه دهند. به عنوان مثال پس از خرید کالا می توانند با ارسال “کد تخفیف” روی شماره گیرنده سرویس و ثبت آن ها به عنوان دارندگان کد تخفیف ثبت شده و برای خرید های آتی از آن استفاده کنند.
- 6- اصالت کالا: بدین معنا که خریدار می تواند قبل از خرید، با استعلام از صحت کد درج شده روی کالا، از اصالت کالای خود مطلع شود. از آنجایی که لازم است هر کد مختص یک کالا باشد (در واقع یکتا باشد) پس از استعلام این کد توسط یک فرد، دیگر قابل استعلام برای او و دیگران نیست.
- 7- استعلام تعرفه قیمت کالا: فروشنده به ازای هر کالا یک کد در نظر می گیرد و متناظر هر کد، تعرفه آن را نیز ثبت می کند و روش استعلام را نیز از نوع “تمام افراد- بیش از یک بار” تعیین می کند. در نتیجه هر فردی به هر تعداد باری که می خواهد می تواند کد محصول مورد نظر خود را از طریق پیامک ارسال و تعرفه قیمت مربوط را دریافت کند.
- 1- سیستم های پاسخگوی خودکار اطلاع رسانی عمومی: سیستم هایی که در هر دوره زمانی متن پیام متفاوتی باید به اعضا یا مخاطبین ارسال کند. به عنوان مثال: یک هیئت مذهبی که هر هفته در مکان متفاوتی تشکیل می شود، می تواند با استفاده از پاسخگوی خودکار سامانه تنظیم کند که اعضا با ارسال عبارت “آدرس” به شماره سامانه، آدرس هفتگی تشکیل هیئت را دریافت کنند.
- 2- استعلام درخواست ها مبنی بر دریافت (آدرس سایت، آدرس فیزیکی مطب، ساعت حضور دکتر، …)
- 1- ارائه اطلاعات سازمان حقوقی برای تماس و ارتباط با مشتریان و تبلیغات حوزه کسب و کار
- 2- ارائه اطلاعات شخص حقیقی برای تماس و ارتباط با مشتریان و تبلیغات حوزه کسب و کار
- 1- اجرای مسابقه برای دانش آموزان و دانشجویان در مناسبت های تقویمی و یا آزمون های علمی
- 2- اجرای مسابقه برای کارکنان برای آزمودن سطح علمی، تخصصی و یا عمومی آن ها توسط واحد پژوهش و عملیات
- 3- اجرای مسابقه به عنوان آزمون برای استخدام کارکنان
- 4- اجرای مسابقات پیامکی در رسانه هایی مانند (تلویزون، رادیو، …) برای جذب مخاطبین برنامه ها
- 5- اجرای مسابقه های عمومی برای تبلیغات محصولات
- 6- اجرای مسابقه برای تعیین سطح در ورودی به آموزشگاه ها
- 1- نظرسنجی در برنامه های تلویزیونی
- 2- نظرسنجی در سازمان ها برای گرفتن بازخورد از کارکنان جهت نسبت به برنامه ها و روش ها
- 1- پیام مناسبتی “تبریک تولد” در سازمان ها
- 2- پیام مناسبتی تقویمی (تبریک و یا تسلیت)
- 3- پیام تسلیت در روز وفات یکی از اقوام و یا دوستان برای شرکت در مراسم چهلم
- 4- پیام تسلیت سالگرد فوت اقوام و یا دوستان
- 1- تبلیغات نمایندگان مجلس
- 2- تبلیغات ریاست جمهوری
- 3- تبلیغات شورای شهر و ….
- 4- تبلیغات مکان های تجاری و یا خدماتی (مانند رستوران ها، تالارها، مطب ها، ….)
- 1- افرادی که به هر دلیلی (در سفر و در مناطقی که اینترنت وجود ندارد) به اینترنت دسترسی ندارند.
- 2- سهولت استفاده به دلیل عدم نیاز به ورود به سامانه
- 1- برای افرادی (مدیرانی) که قصد ندارند برای مشاهده پیام های دریافتی خود به صورت مستقیم وارد پنل شوند.
- 2- برای زمان هایی که کاربر دسترسی به اینترنت ندارد و قصد داردند از پیام های دریافتی خود مطلع شوند و آن ها را دریافت و مشاهده کنند.